Bleeding di awal pregnancy

Bila check clear blue 2-3weeks, check klinik dah 5weeks. Mula2 bila banyak bergerak ada spotting coklat/pink2 sikit. Pagi tadi tiba2 bleeding merah, half pantyliner. Terus tukar pad n tak betani check pad dah pergi tandas pun tak. Normal ke bleeding mcm ni di awal pregnancy atau gugur ke mcm mana #firsttimemom #bantusharing

3 Balas

Doctor ckp 90% dah confirm gugur. Td kantung dah keluar, bleeding banyak juga. Kali ketiga gugur tp tanda2/simptom berlainan sgt dr yg pertama dan kedua. Mak cakap nak cuba perubatan islam juga. Tiada rezeki nak sambut kehadiran baby ni sama bulan kelahiran dgn kita #duejune2023 doakan saya ye #ttcsemulalepaspantang

2y ago

Takziah puan, semoga puan tabah hadapi ujian yang datang. Saya pun ttc 1 tahun lebih juga, alhamdulillah bulan ni saya positif pregnant. saya doakan puan dan pasangan lain yang tengah ttc tu dikurniakan zuriat oleh Allah. doakan saya dan kandungan juga selamat sampai melahirkan, Amin Amin Ya mujib

Tak normal. Klu masih bleeding lg better pergi check ya

Tak normal sis . Takut tanda nk gugur kena p cek dkt hsptal