Bleeding/Spotting

Saya 7weeks tapi kerap bleeding (saya pakai pantyliner). Dalam dia hari saya tukar 3 kali pantyliner disebabkan bleeding tu. Ada waktunya dia macam period. Tapi takda sakit perut. Adakah normal?

5 Balas

tak normal awak . sama mcm sy , dri 6w sakit perut pastu keluar spotting . dh masuk wad . leps keluar wad bleeding tak stop . lepas tu smlm 8w sy pgi scan swasta jantung baby dh takde . pastu g emegency pn dokter kte jantung dh takde . so skrg tunggu tempoh 2 minggu utk kantung jatuh sndri . apa2 awak refer dokter ye . diorg lebih tahu . harap semuanya okey . jaga diri jgn lasak2 ye . bykkan bedrest