Assalamualaikum mommies

Saya 7w and threathened miscarriage. Dah 4 hari bleeding. Nak tanya mommies yg ada kat sini, atau mana yg tahu boleh share tak, if darah bleeding ni perlu dibersihkan sahaja masa nak solat atau perlu mandi wajib? Ada yg berpengalaman tak? Tq. Serta mohon mommies doakan baby saya buat bertahan ya.

1 Balas

Wassalam.. hai sis… msh bleeding/spotting ke? Kandungan mcm mana? Saya skrg ni mcm tu jugk dh masuk smggu spotting… agak risau, skrg 7w +.. Bkenaan mandi wajib, x perlu sbb tu di kira darah istihadah, dan di bolehkan solat…