Sakit bahagian vagina

Saya 37w2d skrg..kenapa ye kerap sakit dekat bahagian vagina? Sakit dye tuh smpai tkleh nak gerakk..dekat perut pun sakit..tp dekat bahagian bawah lagi sakit tmbh ii kawasan vagina..lepastu sye slalu keluar cecair kuning.tk sure tuh keputihan atau apa..kite 1st mom tk thuu..

3 Balas

baby dh masuk laluan tu..mcm saya masa 36week-38week (3minggu) sebelum ni mmg bhg vagina sakit n bisa rasa keras rasa tak boleh gerak...skrg saya 38week 5days tgh merasa permulaan contraction 😃 enjoy the journey sis 👍

Sama dgn sy. Kadang2 rasa tu sakit sampai ke pinggang nk gerak pun takbole, tp kejap je rasa tu datang. Taklama hilang lps buang air kecil 🤣

tanda2 baby dah masuk laluan n xlama dah jangka masa untuk bersalin..get ready je dlm 1-3 minggu lagi.

6mo ago

Yeke..nervous plk kite