Kencing sakit

Hi mommies nak tanya saya pregnant 5 weeks normal ke kalau kencing sakit sikit dekat vagina and cramp dekat perut. Sakit tu kadang ada kadang takde

3 Balas

Hi.! Saya pun gini juga, tengah 1st pregnancy. tak sure normal or not, google kata normal sbb badan and pelvic area tu tengah adjusting uterus kita membesar. macam saya skrg dah 6 weeks, kurang sikit but akan sakit kalau tahan kencing lama sangat. menitis air mata juga lah 🥹

7mo ago

betul2 kalau tahan kencing rasa semua kat bawah nk meletop hahah

Awak dah pergi KK ke untuk check up ??? Biasa kalau macam ni masalah kencing kotor.. bahaya jugak untuk kandungan.. make sure kena banyak minum air mineral.. biar kerap kencing.. jangan tahan kencing..

minum air secukupnyad siang hari dan jgn tahan² bila nak rasa kencing terus g kencing..mcm sy la ni..Mls bangun kencing mlm..sakit mcm yg sis rasa tu..apapun kena g klinik la