Baby songsang

Saya 36minggu. Doc scan baby songsang. Ada peluang tak utk baby pusing kepala ke bawah n bersalin secara normal? Sesiapa ada pengalaman?

9 Balas

Maaf sis takde pengalaman. Baru seorang anak dan saya bersalin on 37 weeks. Tapi saya ada baca previous comment yg ada org pernah experience songsang dan dia amalkan doa dekat bawah. Alhamdulillah, dia bersalin normal. Semoga dipermudahkan urusan ye sis. Aamiin 🤲🏻