Baby songsang

Saya 36minggu. Doc scan baby songsang. Ada peluang tak utk baby pusing kepala ke bawah n bersalin secara normal? Sesiapa ada pengalaman?

9 Balas

Saya scan baru ni pun doc cakap baby belum pusing. Sedangkan masa minggu 28 haritue baby dah pusing. Saya banyakkan bersembang dengan baby sepanjang minggu ni minta dia turun. Sehari 2 ni ada saya rasa yg kedudukan baby tu mcm berubah. Moga urusan sis juga dipermudahkan.