Susah rasa baby gerak

Hi saya 31minggu. Nak tanya ada tak sesiapa yang macam saya, susah rasa pergerakan bby. Mgkin size badan yang agak besar buat rasa slow sangat baby gerak. Kadang smpai berapa jam tunggu gerak, pernah scan tgok semua okey. Wktu dia gerak, sy tak rasa. Kadang tak thu mcmna nk kira pergerakanya. Hmmm.

2 Balas

Sy pon bdn besar sis. 129kg skarang huhu. Slalunya sy akan buka selawat al kaafi tu nak kejut dia. Gosok2 perut. Yg penting kena focus dia gerak. Kadang kita kerja mmg xperasan dia gerak. Minum air sejuk. Makan manis. Cocok2 lembut kt perut nnti dia respons

2y ago

Mkseh siss 💛

Sy pun overweight mummy. Cara saya: 1. Duduk bersandar dan rehat 2. Minum air sejuk 3. Cakap cakap dgn baby 4. Boleh juga baring mengiring ke kiri utk merasa tendangan baby

2y ago

Tq momyy