Pergerakan baby

Hi mommies nk tnya 20 minggu ni kan berapa kerap rasa baby gerak? Saya kadang dia aktif kadang tak rasa risau pulak

2 Balas

selalunya dia active bila kita dduk diam dan berckap jadinya sye kalau tk rse ape tu sye akan pujuk tk pun tenng kan hti anggap dia tido sbb pent tpi kena sllu bercakap sbb baby pun perlukan rehat wlau dlm perut .

kalau lama sngat tak aktif cuba bawa dekat klinik, nanty doktor bgitahu alasan nye😊