Sakit badan

Saya 29week , normal ke kalau rasa sakit and kebas ii dekat tanda yg sya bulatkan tu , tapi rasa sakitnye tu belah kanan je sampai ke belakang badan . #firstbaby #bantusharing

Sakit badan
15 Balas

Normal 😊 tu maknanya baby tendang2 / gerak put pressure kt tulang rusuk kita. Since dia makin membesar. Nnt akan hilang bila akhir 3rd trimester since baby tkde ruang da utk gerak. Mmg sakit n tk selesa part ni. But akan terbiasa nnt 😊

3y ago

tpi sy dh 3rd . 37w makin pedih2 sakit kalau usap2 pedih jugaa . adoiii