keputihan menjadi warna coklat

Saya 21w..ada keputihan sebelum ini.warna keputihan seperti cairan susu dan apabila melekat di pantyliner menjadi warna coklat muda..telah ke klinik beritahu nurse n sample dah di ambil..didapati tidak ada apa2 jangkitan... Tapi hari ini...ada sedikit cairan coklat..dan apabila mandi..keluar ketulan kecil (sperti darah beku ketika haid) berwarna coklat tua...ada tak ibu2 di sini pernah mengalami perkara yg sama?mohon kongsi pendapat.

1 Balas

gi klinik, nnti dr scan. moga xdek ape2 yg serius. baby sihat dan kuat

4y ago

Amin...buat masa ni tak ade apa2 yg keluar..selalu guna panty liner utk monitor keputihan...