19 Week

Saya 19 weeks nape perut belum nampak sgt

98 Balas

Kemungkinan besar perempuan... sbb sya pon sama perut nmpk tk nmpk je 🤣even dh 5 bulan lebih

normal sis.sy pun begitu.ni anak yg ke4.asal dktr cakap bayi ok pembesaran jangan kita risau

Saya 16 weeks. Pun tak nampak pape lagi. Mungkin sebab saya kurus dan first baby kot. 😁

sy 19week 2hri perot dahh nmpk besar..sbb twin 😊 nie pon dah xlaratt nakk bawakk..😅

sme...rse gerak kn halus jee .ank ke3..yg 1,2 perut memang nampak besar...nie kecik jeee

Saya pun dah 5 bulan 19 minggu belom nampak lagi perut dan rasa tendangan pada baby

Assalamualaikum tumpang tanya 19w dah nampak ke jantina ? Heheheh tak sabar rasanya

sya 22 mnggu pun prut nmpk mcm buncit sikit jk....mngkin d sbbkn sy kurus dn tinggi

hai sya 19 weeks 3day..baru rasa sikit gerakan bby..kulit perut sya tebal..

samalah..sy pun xnmpk lagi..anak first..tp klau baring br nmpk baby bump tu🤭🤭

2y ago

I lagi laa, dah 7 bulan masih kecil bby bump macam 2-3 bulan... aduii!!! but saya dan kandungan sentiasa sihat, masa check-up no complain.. dah lahir dengan sht... 🙏🏼🙂