week 19

Hai mommys. Nak tahu week keberapa yang sesuai untuk scan jantina baby ? Saya dah week 19 ,tapi jantina baby belum nampak.

24 Balas

Sy pergi scan masa 15w++ dktr ada bgtau jantina tapi X berani nk confirm Kan. Last week sy pergi buat details scan,trus jelas nmpak bebird bby..

Sy scan mse 14weeks da nmpk gender baby..skang pregnant 2nd baby,mse 1st baby pn nmpk waktu 14weeks ☺️

20week ke atas dha bole .. tp depends la baby bagi tunjuk ke tak😁kdang2 baby tapuk jg gender dea😆

Sebab ru dokter sarankan waktu 22week supaya baby betul² dah tumbuh semua,

Sye week 30 bru jelas.. Before tu ble scan my baby asek kepit je.. 😂

Saya scan masa 17w dah nmpk sis

3y ago

macam mana boleh tahu mana kepala mana kaki . selalu doktor tunjuk saya ya ya kan ja pasainya tak.nampak 😂

Sy scan waktu 19weeks 5day.. doc ckp macam boy tpi tak confirm.

Sy 20 wek hari baru scan jantina baby Baby boy Alhamdulillah

Better after 20w,tapi depend pd kedudukan bby jugak..

kalau sy dr sarankan 22 weeks..terus nampak..hehe