19 Week

Saya 19 weeks nape perut belum nampak sgt

98 Balas

Beruntungnya u sis xnmpk perut..boleh nak duduk berdiri tnpa rasa semput bh org yg perut senang nmpk ni mmg kita.jln org pandang je pdhl bju dh besar.Kalau blh xnk org thu kita tgh mengandung nk sorok2

sma mcm saya dh 19 weeks 2 days perut kecik je org tak tau sye pregnant..and now tgh positive covid doakan. sye and baby selamat... kuarantin dekat rmh je sbb dh takde simptom and takde sakit lain

sya pregnant ank first dulu 7bulan pon x nmpk..smpai ada org tnya sklh dkt mna..sbb sya kurus n kecil..skrng pregnant ank no dua nk msuk 4bulan x nmpk jgk..kdng2 jealous tngk bby bump org😅

Saya 19w perut mcm 6month,anak no4,mybe perut dh tebal kot,hihi,,,tp preggy no 3,7month kwn kata xnmpk perut sbb bdn yg naik,dia kdg perut xnaik tp bdn yg naik,chubby² ckit,haa gitu

Alhamdulillah . mana yang tahu sy mengandung 4 bulan lebih perut tak nampak takde lagi yang pelik . sebab memang badan kecik kurus dan first baby . kalau g klinik pun nurse tak pelik .

saya dah 5kali pregnant. 19week perut kecik gak. BMI saya normal. Saya pula jarang kuar rumah, jiran mmg selalu nmpk saya, tp mereka xperasan saya pregnant. tau tau je dah besalin.

Sama lah . Saya pun tak nampak lagi . Saya bgthu dah 5 bulan orang terkejut perut tak nampak lagi . Nurse kata if anak first normal perut kecil lagi .

3y ago

Sy skrg prgnnt anak ke 2.. Da masuk 19 week still x nampak perut.. Bila kita bgthu kita prgnnt da 5 bulan smua x caya 😂 masa anak first pun sama dan nk bersalin baru nampk perut.. Huhuhuhu

saya 7 bln dah jelas... bulan 5 baru starting baby bump... now feel tremendous movements especially at night... Really excited with my hubby... 🙂 #first baby experience 👼

ye..Saya pun perut xnampak sangat.Tapi okay aje selagi baby n kita sihat.Sebab haritu nurse pun ada cakap dengan Saya,kalau perut nampak besar risau ad cyst aje..

saya org siap ckp kau ni btl ke mengandung, keciknya perut mcm tak nmpk apa2. Bila diorg ckp mcmtu kita yg tak overthinking sgt terus rasa sedih and stress😭