Mimpi yang bukan bukan

Saya 15w ni kerap mimpi bukan bukan , sye jatuh la tergelincir la . Rasa takut pulak 😭 .. spe ada yg mcm sye ni ?

2 Balas

hi mommy. sama la dgn sy. siap mimpi husband curang lagi tapi keep positive je sbb mimpi mainan tido. nanti lama lama hilang la tu

2y ago

sya pon aritu ad mmpi cmtu.. 2x sya mmpi suami curang.. cm tu.. pelik kan.. smpai nangis2 sya ha.. hahaha bgun2 melekit ppi... skrng dah tkda.. cmw sis kena amalkan baca 3 kul sblm tdur.. n baca ayatul kursi... selawat n then bleh tdur.. jgan lpa ya..😊😍

hi mommy.. me too .. mimpi bebukan pasal kandungan .. suami curang ..