Diare sakit perut

Hi saya 14w tapi kenapa sekarang kerap kali pi tandas buang air besar? Normal ke? Ada ke cara supaya tk selalu buang air besar? Perut pun macam bergetar penuh angin

6 Balas

Buang air besar sllu masa pregnant bagus sis. Means you tak sembelit. Kalau sembelit masa mengandung boleh sampai tahap buasir tau. Tu lagi teruk. Kalau buang air besar 2-3 sehari tu baru la something wrong. Mungkin cirit birit. Kalau cirit birit kena jumpa dr. Takut nnti dehydrated and kena masuk drip

Awal mengandun Memang perut akan angin. Insya-Allah ambik masa untuk pulih semoga dipermudahkan untuk mommy❤️

takda cara la sis. benda tu neutral 😅

check balik ape yg sis mkn..

takut salah mkn.

diare tu apa

6mo ago

oh diarrhea