PENYEBAB perut mulas Dan DIARE setelah minum susu kehamilan

Saya Nak tanya Mom , kenapa setelah minum susu Ibu mengadung tak kesah Pagi , siang or malam , setelah beberapa Jam perut saya Mulas , X selesa buang angin Dan pergi Kerap Pergi Tandas 3/4/5 Kali .. Da try anmum, Enfamama , similac mom .. Please#mommybuntu #Nanya #seriusnanya

2 Balas

mungkin susu tu x ssuai kot utk awak . sy dulu x minum susu mengandung . sy minum susus full cream biasa punya . as long as susu .. cuba awk mintak pendapat nurse awak . mgkin awak ada alah pd apa² kot ..

Sama la sy. 3 brand dh cube cirit smpai 5 hari. Last sy makan kalsium pil brand obical.. kita lactose intolerance..