Alahan pada bau & banyak air liur

Saya, 10 minggu. Alahan dengan segala bau. Bau sabun, Bau syampu, Bau ubat gigi, hidung terlalu Sensitif dgn bau. sampai saya susah nak masuk dapur atau toilet sebab Buat saya muntah² teruk. Selain itu, saya jadi banyak meludah. Banyak air liur. Ada yg kena alahan macam saya ke? 😣#ingintahu

5 Balas

Pernah.. kuatkan semangat ya. Sematkan dlm fikiran ujian alahan kehamilan ni sementara. Redha, sabar dan syukur. Klu mampu tukar lah dulu apa2 yg alah tu, mcm sy, tukar ubat gigi yg sesuai. Semua tu normal sbb hormon kehamilan