Menuju ke penghujung tahun 2022 ❤

Say hi siapa ibu yang mengandung minggu ke 18? Semoga dipermudahkan urusan kita semua😊

11 Balas

wah. terima kasih ibu ibu yang membalas. semoga ibu ibu sihat dan anak pun sihat di dalam. saya mengandungkan anak kedua. sekarang aktif bergerak terasa. semoga dipermudahkan urusan kita semua ya ❤🥰

sy 17mggu ...sy doakn semoga kita semua dpermudhkn semua urusan bsalin nnt ...takut nk bsalin...tapi xsabaq nk peluk n cium baby♥️♥️♥️♥️🤗

Saya minggu ke 17 . Aamiin aamiin . Semoga semua urusan sepanjang pregnant kita semua dipermudahkan 🫶🏻🤲🏻 aamiinn

2y ago

sy pon 17 weeks 🥰

🙋🏻‍♀️ .. May Allah Ease our journey ♥️

sya mnggu ke 17 skrng.. dekat2 je kita... amin3.. 😊

Sy bru msuk minggu ke 18 hehehehe sme plk 🤭

saya baru masuk 19 minggu , ank kedua🥰🤭

Hi saya minggu ke 17 Aamiin Aamiin

Sy masuk mggu ke 17 sdh mgu ni

Saya 19 minggu 😬