Air ketuban atau kencing?

say 33wek dh sekarang....tbangun awal pagi sebab rasa2 mcm seluar basah...pergi toilet cek seluar dh basah...tukar seluar,then duduk....bila nak baring balik kat tilam,rsa macam ada lagi keluar air...nak tanya pendapat ibu2 sekalian....tu air ketuban atau sebenarnya kencing yg xkawal....risau sebab takut leking n ini pregnancy yg pertama....

1 Balas

Pergi PAC nnti kat sana dia akan check air ketuban atau tidak.. bahaya kalau awk biarkan.. kalau betul ketuban tkut bby lms air ketuban berkurang..