pgalaman gugur 6w

sape2 ada tak pgalamn ggur 6minggu tak...? tanda awal kluar apa.. ari tu ada kua spotting tdi mcm ada kluar darh mcm period tp skit sgt2.. share plisss.. mmg dh nk gugur ke mcm ne ye.. huhu

2 Balas

Sy dlm pantang sbb baru gugur 7 weeks,mula2 sy kluar spotting warna coklat,just skit je kt pantyliner,then sy pegi klinik kk utk cek scan,doc kk x nmpak mybe kecik lg..then esok nye tu,klua spotting darah tp bukan ketul2...mula ingt janin nk menempel,then hari berikutnya tgh malam sy sakit perut cm sengugut,sakit pinggang,sakit bawah ari2,pening n bleeding tp still x klua ketul2...sy terus ke spital esok pagi sbb da x tahan sakit,terus tahan wad n doc scan doc mmg x nmpak kantung or janin,then baru la gugur sendiri..skit2 darah ketul klua...ap2 pn sy kena kuat dn tabah..ni gugur yg kali ketiga utk sy,dn sy masih belun ad rezeki zuriat lg...jd baik awk cpt2 pegi spital cek..lain org lain cara pregnantnye..harap kandungan awk baik2 saje

4y ago

Allah.. semoga 2020 ada sinaran baru.. tula sy x pi klinik pn lg.. mmg 2 ari kua drh tp skit je.. mula2 coklat.. tp ari ni xde pn.. hrp ada la rzki kli ke 2 ni.. aamiin.. terima ksh ye..