Inginkan Baby Yang Sihat

Sape yg penah gugur lebih dri satu kali? Ape yg korang cube lakukan untuk kandungan akan dtg akan lebih sihat dan perkembangan baby menjadi, saya dah dua kali gugur, yg pertama gugur mase 10weeks baby ade cume heartbeat xde so dokter sahkan baby stop perkembangannya pada 6week++,dah kali kedua di sah kan mengandung lg skli saya sgt menjaga pergerakan, pekerjaan Dan pemakanan takut jd mcm kandungan yg pertama tp syg nya terjadi lg tp kali ni baby langsung xde hanya ade kantung yg kosong dan dokter sahkan lg skli baby tidak mnjadi luluhnya hati ni mse dgr dokter ckp mcm 2, sape kat sni ade pngalaman mcm sya?

1 Balas

Sy x berturut2 mcm sis..tp kndungan 1st n 4th gugur..prnh bincg dgn doktr x sis..kot die buat ujikaji kt janin sis ke mcm mana

5y ago

Aamiin