Makin Naik bulan Makin mabuk

Sape yg mommies to be kat sini Sama pengalaman dgn sy... semua org sekeliling kata mabuk ni slowly hilan bila masuk 4 ke 5 bulan preg.. skrg ni sy dah 4 bulan preg.. tp Rasa loya2 Tu Makin kerap.. kdg nak minum air masak pon nak muntah.. give up Rasa .. nak nangis . Makan xslera sngt.. sy xleh makan ayam.. sebb memg akan muntah.. bila makan Benda lain.. kadang ok .. kdg muntah terok . Smpi Rasa xtau dah nak makan ape .. kdg makan untuk syarat je . Bagi baby xlapa walaupon tau end up nya buang balik... ni preg ke 3.. but paling teruk mabuk nya huhuhu can u please naikkan semangat sy.. ahahahahaha bukan mengada2 tp ahahaaha 5 month more to go . Uishh lama ase.. ahahahaa

5 Balas

alamakk, berdasarkan auntie2 saya bercerita, everytime diorang pregnant anak ketiga je mesti mual teruk sampai 9 bulan...... tak tahu la apa teori disebalik pregnant anak ketiga ni mesti mabuk nya kuat 😅😅 but you can do thiss mommy!! semoga Allah permudahkan everything for u!

9mo ago

amin tq kak