alahan...

sape yg bakal n mommy kt sini, dah 9 bulan da kandungan tapi alahan mengandung cam pening n muntah2 xhilang lagi. hummm... sye xhilang2 lagi alahan, bru je mkan muntah2, rse cam penat n letih sgt2, tambah plak perut mengeras2 je. rse cam xde tenaga daa.. xsabar nk bersalin haaaaa

1 Balas

Sy dr start Hamil smpai beranak sis.. Tahan2 ja

5y ago

sye buntu daa xtaw nk mkan ape... gula2 n air je jdi peneman law lepas muntah, memg take time sgt untk mkn law muntah2. harap2 kt lb xmuntah2 da laa... sebb ade je ibu2 yg mse bersalin pon muntah... huhuhubu