AirAsia

sape tau biasanye preggy brape bulan xleh naik flight klau AirAsia??

7 Balas

3 bulan ke bawah bole je naik tp kalau 30 week ke atas bole minta surat dr doctor utk tau keadaan ibu ok ke x naik pesawat sbb masa raya tu sy baru 2 bulan lebih bole je naik kapal doktor bg je

sllunya 3bln ke bwah n terakhir xboleh naik..Tpi better ada surat dri doc lau perjlnan jauh

kalau x silap 32 minggu last tu pun kena ada surat dari doktor

6bulan ke atas. Selepas tu kena ada surat doc.

there u go ☺️

35 weeks ke atas dah tak boleh.

Boleh sis.. But u hv sign form yg under ur own responsibility.. Kalau kandungan dah besar sis kene dptkan surat drpd doktor