Nk tanye kalau macam ni ade ke tak eh....konfius...

Sape tahu ni ade ke tak

Nk tanye kalau macam ni ade ke tak eh....konfius...
17 Balas

Sy penah pakai yang mcmni dan result dia pn exactly sama.. tp klau mcmni dia negative.. sbb klau positive dia line tebal sm both garisan. Kalau nk kepastian pakai upt biasa sj. Klau nk lagi sahih, 1x try 3 kali celup, air kencing 1st bgun pagi, tghari dan petang. Sy doakn semoga ada rezeki sis 🌹

Saya pernah mcam ni juga sebelum ni.. Kalau line mcam tu negatif.. Line tu akan timbul selepas 5-10mnit ke atas.. Dlam kertas tu ada tulis,, kalau ada perubahan selepas 10mnit keatas,, tidak perlu diambil kira..

Evap ni false positive.. Invalid. Kalau line tu ada lepas lebih dari 5minit, tu evap line.. Sbb tu line dia halus cm gmbr tu. Try lg nt okey.. Sis search dekat post tentang evap line ni..

sy pkai dip n tell & clearblue yg digital klo nak betul2 accurate. klo clearblue yg jenis ni xmnyakinkan sbb saya dlu xmngandung pon naek double line samar

boleh cuba test lagi sekali after 48j. hcg meningkat setiap 48j. if puan positif pregnancy. upt puan akan makin terang. cuba guna upt yg berbeza

1y ago

most wc awak. boleh cuba pakai dip n tell pula. semoga ada rezeki zuriat buat awak dn suami,❤️

Tahniahhhhh https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group pregnant 2023, selamat datanggg ❤️

Evap pun mcm ye.. Sbb kt kertas tu ada tulis, line mesti sama lebar.. Repeat test taw..

1y ago

Evaporation line, tak valid

kena test lepas sminggu lgi sis.. sbab kalau mcm ni nak jadi ni

delay period dh berapa hari awk?

1y ago

Ini positive sebab saya pun 2 kali try upt line samar2 kali ke3 try upt yg clearblue baru tahu positive. Maybe sebab masa 2 kali try tu saya baru 2/3 week so line jadi samar2.

inshallah ad..jrg clearblue slh..

1y ago

oh try lg smggu yg biasa ..mgkin ad rzki..inshallah..