Due date bulan 9 2021

Sape sini due date bulan 9/2021 ... Dah bi brg2 baby ke belum???

25 Balas

7 hb 9. dah beli sikit2 time fair hari tu sbb murah. tunggu 7 bulan baru shopping semua

3y ago

dah bersalin ke sis.. due kita sama..

belum lagi...mgkn pakai yg kakak bby punya... due sy 8/9....

due sy 28/9/21.ada yg dh bli sikit2..☺️bby first rasa excited..

sy 17/9 dh bli bju 3 helai..stokin n sarung tgn..yg lain blom lgi..

9/9😊 blm beli lagi, insya allah plan nya lpas raya br nk beli.

10/9. Ada beli baju sikit2. Yang lain start bulan 7 baru beli

2/9 blm beli apa apaa lagi tggu lpas raya baru beli

26/9 belum start beli. Tunggu tahu jantina 😂

4/9.... dh siap wat prsiapan tuk sy n bby 🥰

bulan 8 baru start beli untuk baby