caesar

Sape sini bersalin secara caesar?apa perasaan sebelum nk menghadapinya?

6 Balas

2018-ank 1st emergency czer sbnya jantung baby lemah. time nie dh redha,sedih n risaukn baby..lpas baby keluar ..fuhh alhamdulillah.. 2020- mmg dh tahu akn kna czer sbnya baby twin + sonsang..36weeks..perasaan time tu biasa2 je... y penting bnyk2 berdoa semoga dipermudahkan..

sya emergency czer .. mula2 panik gak .. tpi demi anak .. sya x kesah x pike apa dah .. yg sya nak cuma anak sya selamat tu je

☝️2bulan lpas. Cube tngkan diri. Wlaupn takut. & kne terima hakikat yg xleh beranak normal. Redha. Alhamdulillah semuanye ok.

sama saya... xleh buat apa... janji anak sihat.. terpaksa ceaser jalan xbuka.. semua dengan izin Allah

Saya rasa gembira. Sebab saya emergency caesar. 😅 Yang penting baby hidup

Saya rasa gembira. Sebab saya emergency caesar. 😅