Suhu Bdn Panas

Sape pernah mngalami or tahu knp ye bile bngun tidur suhu bdn kite jd panas.. Tk cek pkai thermometre pon cuma dh 2 kali suami tgur bila bngun tidur.. Die tnye demam ke? Sbb bdn panas.. Tp sy ok2 je tkde plk rasa pening ke ape.. Skrg tgh mngandung 29 mnggu..

1 Balas

Masa mengandung mmg selalu rasa panas.. Bukan sbb demam.. Sebab apa panas masa mengandung, tak pasti tp mmg begitu, sy pun dah alami dan dah bersalin pun..