Baby 35weeks dah start tdo malam aktif Siang. Ada yg mcm saya? Pagi Tu kena kejut baru la aktif

Sape mummy baby mcm saya jgk. Malam byk rehat & tdo. Siang je aktif tiap 30 minit sekali sampai pkl 6 dah xaktit mode tdo & rilex je.

1 Balas

yup. normal mcm ni. sbb dia dah ade jadual dia n mcm dah boleh beza bila siang n malam. klau pg tu sllu i bangun i trus kejut n goncang sikit baby dlm perut mntk dia tendang skli dua so sy tahu dia okay