Zincofer

Sape makan ubat yg doc bg ni, dia ada alahan mcm sy kebas tapak tgn, xleyh tgn tu duduk diam lme pon xleyh, mcm drive kete lama x bleh, msti kebas ad spe2 alami x? Please share.. Sblom ni sy xmkn ubat tu okay je,lps mkn tu la.. Jd kebas tapak tgn.

10 Balas

Mkn ms nk tido. Jgn waktu siang. Dlu sy mcm tu. Misi pn nasihatkn mkn waktu nk tido. Ok je smpi bersalin. Klu tgn kebas tu carpal tunnel syndrome. Mmg normal bg ibu mengandung. Ank sy dh nk msuk 6buln masih ada syndrome tu. Tp lama2 misi kata akn hilang. Klu x hilang kne pg terapi.