Tangan sakit

Saya 37w tiba² tgn dua² belah jadi sakit jd mcm bersemut kebas rasa ngilu jaa area tapak tgn nii jari² nii dok spu minyak angin jaa takdak bengkak apaa tiba² dia rasa sakit bersemut kdg² kebas haa nk genggam pun rasa sakit kdg² , ada kaa ibu² yg tgh alami mcm saya alami sekarang ni ? Dah laa baru habis alah gatal² seluruh badan dia mai pulak tgn skit nii .

3 Balas

Saya pun kebas2 tangan sejak 34 week, kkdg kat tulang jari tu pun sakit2 kebas rasa ketat je, contoh kalau nak capai barang guna tangan pun mcm tak larat sbb kebas. Tapi saya dah bersalin tepat 37 week (4 hari lepas), ajaib nye kebas tu auto hilang lepas je saya bersalin. Langsung tak kebas2 lagi dah sampai skrg. Harap mommy lain pun gitu la ye. Semoga dipermudahkan urusan semua mommy melahirkan ❤️

sm la.. sy baru 34w, tgn kdg rasa kebas.. kaki pun sama. xtau knp..

sy 37w..tiba2 kebas2 tangan..

3d ago

kan sis , saya tgh alami sekarang sakit sgt² haa hrap² lepas bersalin hilang laa