vaginal prolapse

sape kt sini pernah kene vaginal prolapse? ade harapan untuk sembuh x?? sedihnye lahai... branak ank first time pkp.. bantai mak bidan yg ade je sbb bidan yg slalu brurut tu xdpt rentas k kawasan.. mak bidan tu xgtau pn yg sy ni jnis peranakn kain buruk.. lps pantang 40 hari bru sedar yg peranakn dh jatuh teruk ke bwah. .. slame ni duk tungku perut kosong je. ???

6 Balas

bleh rujuk doc..@bidan yg terlatih yg pndai naikkn peranakkn

3y ago

Dekat kuala terengganu