geng due date mei..

sape kt sini akn bersalin bulan 5?kite geng..alhamdulilah ni ank sy yg no.2..barang2 pn semua dh beli..tp setiap mlm sblm tido mesti tringat moment bersalin ank pertama hari tu..ngeri sgt2 sakitnye 😅

40 Balas

sya due date 23/5 ..first bby..mkin hri mkin rsau sbb yelah kn first mom to be xde pngalam mlhirkn..rsau takut suma ada 🥺🥺 semoga dipermudahkn urusan ibu ii mngndung saat mlhirkn 🤲🏻🤲🏻

12mo ago

saya due 24/5 first baby risau takut semua ada.rasa xsabar pun ada.semoga dipermudahkan.

Sy pun due bulan 5..excited sgt walaupun anak no5...hehe brg bby semua dh settle beli minggu ni alhamdulillah

Saya due 15/5 . Hehe alhamdulillah barang semua hampir complete. All the best semua mommies due bulan 5. Yang penting raya nanti nak makan puas2 dulu🤣

Sy due 29/5 In Sha Allah... Sekarang asyik panas berpeluh saja manjang. kirang puasa ke? sy cuba puasa ni, tpi baby tak banyak gerak pula pagi ni

sy due bulan 28/5 jgk..ank no 3...stu brg klngkpn xbli lg 😂😂 doakn sy ye smoga dpt siapkn klngkpn ank² ..ad mslh kewngn skit so xdpt nk bli ppe dlu

1y ago

Aamiin² trima ksih sis doanya...sy pkai brg² lama je sis dlu...in shaa Allah ad rezeki bru bli yg baru²..struggle skit sebb sy kena alahan gtl² yg truk pnuh stu bdn...before ni tlg ayh sy niaga dpt lh shri rm20 now xleh nk tlg tgh pulihkn blik bdn yg pnuh gtl²..kena air pun pdih

Sy due 14hb5..ank no 2..debar kian terasa.. Tktt sgt walupn no 2..sbb dlu sulung skt nk mti btl.. Pastu bukaan xda.. Alih2 emergency ceazer..

Saya due 26/5 second baby, barang kakak ade lagi tapi tinggal sikit je nk siapkan. tapi rasa mcm baby nak keluar awal je sebab dia suka mengeras

sy btul2 end mei 31 😅 tp rasa nye dia kluar awal dr nie kot.. dpt trikh 23.5.23 ke 😁 ngidam trikh cntik 😂

saya! 7 mei edd..doakan kelancaran urusan bersalin buat saya dan baby ya...moga dia keluar sebelum edd sbb sy gdm diet control..aamin!

12mo ago

semoga dipermudahkan amiin.

saya due 22/5, tp first week may tu dah kena bersalin sbb ada gdm type 2, takleh lebih 38 minggu. eksaited nebes sume lah 🥺