due date

Hai.. Nak tanya sape sni bersalin 2021 bulan 1 nak tgok ada geng tak?

55 Balas

5/2/21🤰🏻 tapi rasa2 bersalin awal sbb ada gdm on diet. Semoga kita semua dipermudahkan urusa bersalin

3y ago

Owhh sma.tpi rasa mcm awal bersalin sebelum tarik tu.

dh siap semua ka bli brang baby dgn brang ibu.. share la bag ke hspitl bwak apa

insyllh 23.01.2021...xsaba Dan neves dlm masa yg sama #firstbaby #8yearsttc

sy.. 210121 insyahallah.. semoga kita semua dipermudahkn urusan

3y ago

Cantik tarikh nie. Semoga dipermudahkan urusan yea.

wahh..byknya yg nak brsalin bulan 1 2021..😆♥️

Saya 30.1.2021. Ada sesiapa lagi yg 30.1?

3y ago

Betul betul. Dr saya cakap kena cekal dan sabar waktu breastfeeding. Sbb ada yg susah sgt nak keluar. Takut pula baby kelaparan kan.

sy sis...insyallah 30/3/2021...

saya 20/1/2021 #23Nov20 #TAPSuperMoms

Sy sis.. due date 15/1 hehe..

21/1/21 😍🥰🥰🥰🥰