Mulut Itik!

Sape kat sini pernah rasa benda ni? Sakitnya bila doktor masukkan benda ni. Pengalaman guna benda ni masa keguguran. Sakit keguguran lagi, sakit kena masuk mulut itikk lgi. Allah je yg tahu ?

Mulut Itik!
83 Balas

Untuk apa bnda tu??Allahu nmpk seramm 😖😖😖😖😖

First time kena time bleeding 2weeks pregnant.. Mmg sakit coz kemut kuat...shy2 cat lg dgn doc and her student 😁😁1st time org lain ngengok hihihi..

First time kna time ggur ank yg prtama... Dr nk check keadaan bby guna alt ni la..dgn X ada pnglmn lg sblm ni,takut, bilik sjuk,gigil stu bdan dgn kaki2 gigil... Dr pn dlm keadaan mood X molek...cbb ktanya kja dr pg smpai mlm...mcm2 kta2 yg X elok kluar dr nurse & Dr masa tu....tuhan je yg thu...pdhal X skit pn time nk msuk alt ni..cuma kite X ada pnglm...jd tkut