Mulut Itik!

Sape kat sini pernah rasa benda ni? Sakitnya bila doktor masukkan benda ni. Pengalaman guna benda ni masa keguguran. Sakit keguguran lagi, sakit kena masuk mulut itikk lgi. Allah je yg tahu ?

Mulut Itik!
83 Balas

Pnah kena mse gugur dulu.. Sakit giler.. 3x kena.. Doc bg tips kne relaxs jgn keraskn bdn. Kita mana la ada pglmn dgn sejuk lg. Sabar je la

Saya pernah masuk muncung itik ni. Tapi yg plastik punya. Misi suruh rilek and jangan buat keras gitu. Alhamdulillah, mmg takde rasa apa2.

Mommies... you are all super amazing and strong! No one knows how much you go through... thank you on behalf of all clueless men! 🙂🙏

For second baby, baru kena td dkt hosp.. 2 kali plok tu 😅😅 mula2 kena kt emergency pastu jumpa doc pakar pada waktu sama.. 🤭

ntah brapa kali dah kene dgn benda ni😂dri anak no 2 dulu .. skrg dah no 6 pon ada kena .. just jgn keraskan bdn tu je ..

pernah, kat pac waktu bleeding, takut pendarahan luar rahim. tp nyilu kejap je. xdelah sakit sgt. maybe doctor tu pro kot.

saya masa spotting non stop . masuk ni tapi yg plastic punya takde la sakit sangat , sakit kalau kita tak rilex ..

sakit tu tuhan je tau...sy sampai menangis kne benda tu..tengok je doktor pegang benda tu dah rasa nak pitam..

Pernah kena mmg sakit sbb saya keraskan badan masatu, mmg badan auto jadi tk relax bila nmpak muncung tu😭

pernah. masa bleeding sebelum keguguran sebab Dr nak cek. rasa nak jerit jee tapi buat2 cool laa haha