Luka Czer dapat infections during the surgery

Pengalaman Czer kali kedua ni sangat trauma. Luka czer kena bukak semula. Skrg kena ulang alik klinik dressing hari2 luka yg terbukak ni. Stress penat frust semua ada 😭😭😭😭 Contoh luka perut terbukak. Gambar ehsan dari Google.

Luka Czer dapat infections during the surgery
1 Balas

try mintk husben g farmasi tnya ada tak spray tuk bersalin czer tuk lekapkan balik luka brsalin.tu..dgn ubt + keprluan bahan apa yg blh rawat tuk buat dressing sndri..kena byk mkn buah oren tuk dptkn vitamin c tuk cpt recover dr luka czer xblh kena air jgn stress mcm.. puan nya czer tu jnis gam ke atau doc jahit?