Perangai pelik 😅

Sape kat sini lepas tahu pregnant perangai jadi pelik pelik ? Sya rasa sekarang ni saya jadi makin tak suka mandi 🤣 kalau dlu seblom tido mesti kena mandi sbb habit tapi sekarang macam takut ngan air 😂😂 kalau seharian kat rumah sekali je mandi. #firstmom #firstbaby

36 Balas

sama haha. tapi waktu trimester pertama hingga kedua haritu memang rajin sgt mandi siap berlulur 2x sehari. ingat nak maintain la smpai trimester ketiga supaya badan pu. cantik licin wangi je bila nurse nak check waktu nak bersalin nnti haha. eh alih" masuk trimester ketiga nak mandi sekali sehari pun payah, malas dia ya ampun 🤣😆 kdg risau terberanak sebab tak mandi lagi harini HAHAAHH doakan saya dh 38w2d, ni pun tak mandi lagi dari semalam 😭🤣