Perangai pelik 😅

Sape kat sini lepas tahu pregnant perangai jadi pelik pelik ? Sya rasa sekarang ni saya jadi makin tak suka mandi 🤣 kalau dlu seblom tido mesti kena mandi sbb habit tapi sekarang macam takut ngan air 😂😂 kalau seharian kat rumah sekali je mandi. #firstmom #firstbaby

36 Balas

sama la saya, dlu suka mndi sblum tidur, kalau tak mndi, rasa bdn melekit semacam tapi sejak prgnant ni smpai kdg suami balik lunch tegur tak mandi2 lagi ka tu, mmg satu hari satu kali je mandi, yg hsbnd pulak mndi brkali2 satu hari tapi sya kata dia busuk btul, dia bru lps mndi sya kata busuk, so mmg situ kata alah tak boleh bau dia, lepas mndi cari sikat rmbut dia pulak, suka guna btul sikat rmbut dia, sikat rmbut sya tak suka guna, pdhal dulu x suka pun sikat rmbut dia. hahaha, terbalik pulak prgnant ni. nasib hsbnd layan kan jee. Banyak lagi sejak prgant kali ni, sblum ni tak ada pulak pelik2 gini. Lepas tu kes sbun mandi, dlu suka yg antibacteria tu, mcm lifeboi ke, skrg bau pun tak boleh, smpai hsbnd ubah letak bilik air lagi stu, sbun mandi skrg suka bunga2 pulakk, bau oren ke, pdhal sblum ni tak minat sngatt. Macam2 lagi sbnrnya 😂