Perangai pelik 😅

Sape kat sini lepas tahu pregnant perangai jadi pelik pelik ? Sya rasa sekarang ni saya jadi makin tak suka mandi 🤣 kalau dlu seblom tido mesti kena mandi sbb habit tapi sekarang macam takut ngan air 😂😂 kalau seharian kat rumah sekali je mandi. #firstmom #firstbaby

36 Balas

sy tau je peknen mls masuk dpur.smpai la skrg 35w sy mls msak.tapaw je ari2,kdg2 p mkn umah mentua🤣.nsib baik la mentua kate dia pon pnh kena alhan xleh msak mase preg ank 1st.mentua xleh msak,sy plk mls msak,tp biar org pk sy xleh msak je la kn.kmas umh mls,siang ari nk jgk tido even dpt 1 jam je. suke suami blik keje awl,biasenye x kisah pon dia blik kol brape.tp x gtau la dia suke dia blik keje awl,dan suka dia ade kt umh.pdhal x buat pape pon,tau dia ade kt umh xpe dh.sblum ni siap offer, xnk kuar ke mlm ni?dia kaki lepak ngn kwn2.tp x pnh kisah pon.preg yg ni je suka dia duk umh. pelik2 sgt xde la

1y ago

Betul.. saya tgh preg anak first mmg xleh masuk dapur langsung.. bau dkt dapur pon xboleh.. slalu oder panda xpon kalau rajin pegi umah mak metua makan 😂