Perangai pelik 😅

Sape kat sini lepas tahu pregnant perangai jadi pelik pelik ? Sya rasa sekarang ni saya jadi makin tak suka mandi 🤣 kalau dlu seblom tido mesti kena mandi sbb habit tapi sekarang macam takut ngan air 😂😂 kalau seharian kat rumah sekali je mandi. #firstmom #firstbaby

36 Balas

hmmmmmm habit pelik ya ...hmmmmm haaa ! ade....saya tetibe asyik ske menari Dan menyanyi Di rumah...time masak joget...time Mandi lagila ...shower jadi microphone..time bertanaman Di laman rumah menari ngan bunge2 ..mujur X pecah pasu pasu..Beria bagai ...sebelum idak le pulak...and Ske tengok cerita mermaid mermaid Tu...haaa...tak kisah la movie ke drama ke...asalkan ade mermaid..tonton je...haa Tu je la kot yg pelik2...saya Suri rumah 24/7 jadi bila suami keje..saya pesta kat rumah 😅😅😅🤣🤣😂😂