Perangai pelik 😅

Sape kat sini lepas tahu pregnant perangai jadi pelik pelik ? Sya rasa sekarang ni saya jadi makin tak suka mandi 🤣 kalau dlu seblom tido mesti kena mandi sbb habit tapi sekarang macam takut ngan air 😂😂 kalau seharian kat rumah sekali je mandi. #firstmom #firstbaby

36 Balas

perangai pelik sy x boleh tgok benda sedih2 auto menangis 😂😂 awal2 pregnant suka mandi air panas.. x boleh bau minyak masak goreng.. gosok gigi rasa loya.. kalau suami pulak masa sy pregnant masuk 5bulan dia mengidam ikan baung.. selagi x dpt ikan baung hari2 dia muntah.. kesian risau tgok dia lembik x larat keje.. tpi alhamdulillah lepas dpt ikan baung dia dh tak muntah2 🤭