Perangai pelik 😅

Sape kat sini lepas tahu pregnant perangai jadi pelik pelik ? Sya rasa sekarang ni saya jadi makin tak suka mandi 🤣 kalau dlu seblom tido mesti kena mandi sbb habit tapi sekarang macam takut ngan air 😂😂 kalau seharian kat rumah sekali je mandi. #firstmom #firstbaby

36 Balas

Saya ada habit ni di awal trimester kedua je, lepas tu dah okay. Time morning sickness teruk, lagi susah nk mandi and bad mood je smpai muka break out teruk. Nk masuk pertengahan trimester kedua tu, baru okay balik lepas tu suka make up. Nak makan kedai mamak pun kena make up mcm nk pergi event 🤣🤣🤣 sampai ada kawan hadiahkan pallete eyeshadow+contour sebab dia suka tengok kita make up time pregnant 😂