Perangai pelik 😅

Sape kat sini lepas tahu pregnant perangai jadi pelik pelik ? Sya rasa sekarang ni saya jadi makin tak suka mandi 🤣 kalau dlu seblom tido mesti kena mandi sbb habit tapi sekarang macam takut ngan air 😂😂 kalau seharian kat rumah sekali je mandi. #firstmom #firstbaby

36 Balas

saya pun jadi tak suka mandi. takut masuk bilik air sebab tak suka dengan bau² sabun semua. bila rasa nak kencing/buang air besar, mesti akan nangis sebab tak mau masuk tandas. pastu, habit pelik saya, saya suka gigit husband. gigit la kat mana² asalkan dapat gigit. tangan dia ke, bahu ke, lengan ke. husband pun pasrahkan je. 🤭