Perangai pelik 😅

Sape kat sini lepas tahu pregnant perangai jadi pelik pelik ? Sya rasa sekarang ni saya jadi makin tak suka mandi 🤣 kalau dlu seblom tido mesti kena mandi sbb habit tapi sekarang macam takut ngan air 😂😂 kalau seharian kat rumah sekali je mandi. #firstmom #firstbaby

36 Balas

sya gila mengemas , tukar tmpat perabot 😂 sudah laa mengemas jam 2/3 pagi lak tu🤣 kdng terbgun nak kencing then nak tdo balik mmg x leh .. haa mula laa angkat konon nak mnum air skali nya tgn tgh berkemas .. tgh alih tu alih ni 😅 dah puas hati bru smbong tdo .. siang hari mcmtu gak .. smpai suami dok bising jgn selalu sgt berkemas🤭ada je diubah sana ubah sini .. kalau bab makan , sya buat kerja smbil makan 🤣🤣🤣 sya nangis kalau x da stock donut 😌 x leh bawak bincang kalau nak nangis tu

1y ago

Rupanya ada geng kuat mengemas, tp sy awl2 preg je kemas rmh mcm rmh xckup besar nak dikemas. Habis smua kamar mandi dan singki balik2 digilap bersih. Mcm tdur nak peluk penyapu pn ada sbb btl2 xsedar balik2 menyapu nmpk skit je benda dekat lntai terus sapu x smpi pn sejam dah nak sapu lg. Semua start sblm sy tau sy preg dah tau preg bru perasan patutlah gaya lain mcm 😂 skg dah masuk 2nd trim pegang penyapu pn dah start lembik apa lg nak mengemas dekat bilik mandi, singki dan kamar tdr haha