Pregnant anak ke 4

Sape kat sini da bersalin anak ramai.? Makin mudah bersalin atau makin susah.? Saye pregnant anak ke 4..jd nak tau agak2 mudah atau x..hehe..anak no 3 saye mudah..sakit 3 jam je..mybe saye byk exercise..cume yg no 4 ni x byk exercise..serba sakit semuanyer..risau susah nk bersalin je..

1 Balas

lagi byk kali penah bersalin lagi mudah. bukan asbab makan ubat itu ini ke ape tau. tapi tu mmg hakikat die. dah bersalin byk kali, anak seterus2 nya lagi mudah. sbb tu ade dgr kekdg xde koyak, kejap je dlm lr, 2 3 kali teran je dh bersalin. ni doctor yg ckp tau. sye lupe dah doctor mne ckp ari tuu. ade tgok kt reels fb.