Sampingan suntik perancang

hi mom.. saye nak tanye.. lepas bersalin anak no 2..saya ambil suntikan perancang.. lepas seminggu period datang sampai la sekarang.. lebih 20 hari da.. tp darah sikit2 je x bnyak pon..ade tak yg macam saye.. 😔😔

2 Balas

klu Sya sis ... time Sya pantang 30 Hari .. sya sdh suntik perancang .. selepas suntik ad berenti dalam seminggu... lepas tue kuar Darah balik sampai skrg ...tp skit² juga.. skrg Sya hbs pantang sdh 2 bulan 10 Hari .. ad Tanya dr .. tp Dr suru tunggu 1 bulan lagi ..

pglaman sy cmtu..festime amb sntikan prncang period 3x dlm tmpoh 2bln..slpas 3x sntik,priod stop trus smp sy stop amb sntikan mse ank dh 2thun..lpas 3bln stop bru priod blik.2x priod,prgnant ank no 3.