Berat baby x ckup.. Bru 2.1kg

Sape kat cni 35w sepatutnya baby dh 2.4kg. Doc mintak sy bt ctg nextweek if ctg x cantek doc suggest bersalin awal 😔

1 Balas

dh berat sikit dri saya tu sis sya preg 37minggu tpi berat ank kat dlm bru 1.7kg lagi kcik dri sis doc ckp ank sya kecik kat dlm & perut ank pun kecik 😭😭😭😭

4y ago

yeke.. sy dh slmt bersalin masa 37w mmg btl doc ckp sy akan bersalin awl sb progress anak slow.. rupanya masa bersalin tali pusat anak terbelit 2 lilitan nsb xde pape.. alhamdulillah 😊