Nak tnye kalau ctg baby tkokay kenapa ye?

Sy bru pegi hospital lps keluar tanda tu, sy dah 37 minggu tpi doc kata pintu rahim sy tkbukak lgi, jadinya sy kena balik rumah dlula, cuma jantung baby saya tkcantik n tknormal, klu ctg baby tkcantik kena buat apa ye? Czer ke?#seriusnanya #pleasehelp

1 Balas

macam saya masa 37w tu terus kena warded untuk czer sebab bacaacn ctg baby drop

8mo ago

Alhamdulillah. mcm saya dua kali buat mmg drop tu kena emergency czer huhu